Cégismertető

iPFcorner – iPF mint imagePROGRAF. imagePROGRAF mint Canon márkanév a WFG termékportfólióban (Wide Format Group – A Canon Inc. szélesformátumú nyomtatással foglalkozó üzletága). Corner mint szeglet. Szeglet a Magnetic tevékenységi körében, mely kifejezetten a Canon szélesformátumú üzletágának kiemelt státuszú képviseletét látja el Magyarországon.

Látva a magyarországi LFP piac szerteágazó forrásainak kuszaságát, szembesülve a tapasztalat és gyártói háttértámogatás nélkül szolgáltató vállalkozások gyengeségeivel úgy döntöttünk, hogy kiemeljük a Magnetic tevékenységei közül ezt a nehezen azonosítható, de lényeges szegmenst. A termékkör magasabb fokú támogatását biztosítva hiszünk abban, hogy a minőséget, elérhetőséget és megbízhatóságot szem előtt tartó partnereink elismerő szavai adta lendület nem lesz hiábavaló, és el tudjuk nyerni az Önök elégedettségét is. Célunk, hogy akár CAD/GIS, akár képzőművészet/fotográfiai területen a szélesformátumú nyomtatás minden lehetséges aspektusára legyen minőségi, megfizethető és gyors megoldásunk. Legyen az kellékanyag (tintáktól a nyomathordozókon át…), legyen az eszköz (nyomtatóktól a szkennereken át…), vagy talán a legfontosabb, a sok-sok év tapasztalatára, a gyártói közvetlen kapcsolatra épülő lelkiismeretes szolgáltatás.

Több millió Forint értékű saját árukészlet és közvetlen gyártói import biztosítja a raktárról, vagy rövid határidőn belüli alkatész, illetve kellékanyag kiszolgálást. Bemutatóterem, kipróbálható eszközök és technológiák, kézzel fogható és tapintható médiák állnak rendelkezésre, hogy beruházását ne csupán adathalmazok elemezgetésére kelljen alapoznia, hanem nyomatmintákkal és empirikus tapasztalatokkal támaszthassa alá döntését.

A gyors, 0-24 órában elérhető kiszolgálás érdekében létrehozott webshopunkon a teljes Canon szélesformátumú termékportfóliót megtalálhatja, vásárolhatja vagy megrendelheti. Információkat találhat termékekkel, szolgáltatásokkal vagy technológiákkal kapcsolatosan egyaránt. Hírlevelünkre feliratkozva az elsők között értesülhet akciókról, termékújdonságokról. Lelkes csapatunk örömmel veszi ha segíthet Önnek megtalálni az optimális megoldást a fenti témakörök bármelyikében. Kérem keressen bennünket bizalommal, amennyiben a weboldalon nem található információ a felmerült kérdésére, vagy bizonytalannak érzi magát választásában.

Magnetic Kft. – Canon Advanced Large Format Solution Partner, az iPFcorner.hu üzemeltetője.

Weboldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.