imagePROGRAF TC-20

A Canon bemutatja az új imagePROGRAF TC-20-at, egy kompakt, széles formátumú asztali A1+ nyomtatót, amely kis irodáknak és otthoni használatra egyaránt ideális.


Az ingyenes „PosterArtist” webes alkalmazással a felhasználók könnyedén készíthetnek plakátokat és szórólapokat. Ez ideális a vendéglátóhelyeken, például éttermekben és kiskereskedelmi üzletekben, ahol plakátok és étlapok készítése válhat szükségessé, azonban gyakran nagyon kevés a hely. A „PosterArtist” sablonok széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelő anyagokat készítsenek, változtatható szöveggel és képekkel, így a tervezésben járatlanok számára is megkönnyíti eredeti tervek készítését.

A TC-20 helytakarékos kialakítása ideális aszéles formátumú nyomtatást igénylő, otthonról dolgozó személyek számára. A nyomtató szupervékony, kompakt vázának köszönhetően elhelyezhető az asztalon vagy a polcon, és kialakítása lehetővé teszi, hogy az összes nyomtatással kapcsolatos műveletet, például a papír betöltése és a tinta újra töltése a nyomtató előtt állva könnyen elérhető legyen. a széles formátumú nyomtatókat nem ismerő felhasználók számára a papírtekerecs behelyezését úgy terveztük, hogy az könnyen megtanulható legyen. Sok más széles formátumú nyomtatóval ellentétben ez a modell nem tartalmaz tekercstartó tengelyt, ami megkönnyíti a tekercselt papír behelyezését, különösen kis helyeken. A felhasználók nagyon egyszerűen behelyezhetik és rögzíthetik a tekercstartókat ké oldalról.

Az imagePROGRAF TC-20 nyomtató nagyméretű tintatartállyal van felszerelve, amely lehetővé teszi a folyamatos nyomtatást, és mind a négy színhez (BK/C/M/Y) 70 ml-es tintatartályokat használ, ezzel csökkentve a tinta utántöltésének gyakoriságát és szükségességét. A Canon Print Inkjet/SELPHY alkalmazással a felhasználók okostelefonon ellenőrizhetik a még rendelkezésre álló tekercselt papír és tinta mennyiségét, így gyorsan reagálhatnak a papírcserének vagy a tinta utántöltésének esedékességekor, valamint a nyomtató naprakészen tartása érdekében például ily módon frissíthetik a firmware-t is.

A tintatartályokat úgy tervezték, hogy a tinta újratöltésekor ne lehessen hibázni, mivel minden színhez más formájú palack tartozik, és a megfelelő színt minden palack nyílásánál feltüntetik. Ezenkívül a tintapalackokat úgy tervezték, hogy a berendezés azokkal könnyen feltölthető legyen – egyszerűen csak be kell helyezni azokat a tartály bemenetébe, és máris elkezdődik a tinta befecskendezése, majd egy bizonyos szint elérésekor a befecskendezés automatikusan leáll. Felhasználóbarát mechanizmusa segít megakadályozni a tinta kiömlését is, így a tinta „baleset” nélkül újratölthető.Az imagePROGRAF sorozat magasabb kategóriájú modelljeihez hasonlóan ez a modell is rendelkezik az ingyenes Direct Print Plus szoftverrel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több fájl elrendezését ellenőrizzék különböző fájlformátumokban, például PDF, JPEG és TIFF formátumban. A képernyőn megjelenő előnézetek segítségével a tervek közvetlenül kinyomtathatók anélkül, hogy minden egyes külön erre a célra szolgáló alkalmazást el kellene indítani. A Direct Print Plus alkalmazáson vagy egy alternatív nyomtatóillesztő-programon belül egyszerűen kiválasztva a papírforrást, a felhasználók válthatnak a tekercselt papír és a vágott lapok között, és könnyedén nyomtathatnak különböző méretben, többek között A4, A3 és A1+ méretben. A szabványos beépített automatikus lapadagoló (ASF) A3 vagy A4 méretű papírra való folyamatos nyomtatásra is képes.

Mind a négy tinta színes pigmenttinta, amelyekkel kiváló minőség és élénk színek érhetőek el, és amelyekkel otthon vagy más távoli helyszínen is ugyanolyan egyszerűen lehet nagy felbontású rajzokat készíteni, mint az irodában. Kizárólag pigmenttinták használatával a rajzok vékony vonalait és apró karaktereit tisztán lehet reprodukálni, így kiváló minőségű karakterek és vonalak készíthetők. A nyomtatott rajzok kültéri megtekintésekor a pigmenttinták használata a nyomtatott anyagokat robusztusabb megjelenésűvé is teszi.


Tételek 1 től 8-ig / összesen 8 (1 oldal)

Gyártó: Canon

rating

Canon asztali gyüjtőkosár (BU-06)

Asztali gyűjtőkosár Canon TC-20 nyomtatóhoz...

61.560 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon imagePROGRAF TC-20 színes plotter

Üzembe helyezési könyv angolul érhető el, amennyiben szeretné segítségünket kérni ebben, keresse kollégáinkat.Hozza ki a legtöbbet a kis méretű irodákban, üzletekben, iskolákban vagy az otthoni irodáj..

253.368 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon imagePROGRAF TC-20M színes plotter

Üzembe helyezési könyv angolul érhető el, amennyiben szeretné segítségünket kérni ebben, keresse kollégáinkat.Hozza ki a legtöbbet a kis méretű irodákban, üzletekben, iskolákban vagy az otthoni irodáj..

399.000 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon PFI-050 BLACK (70ml)

Canon imagePROGRAF TC-20 nyomtatóhoz...

22.600 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon PFI-050 Cyan (70ml)

Canon imagePROGRAF TC-20 nyomtatóhoz...

22.600 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon PFI-050 Magenta (70ml)

Canon imagePROGRAF TC-20 nyomtatóhoz...

22.600 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon PFI-050 Yellow (70ml)

Canon imagePROGRAF TC-20 nyomtatóhoz...

22.600 Ft+Áfa

Gyártó: Canon

rating

Canon SD-24 állvány és gyűjtőkosár (TC-20)

Állvány Canon imagePROGRAF TC-20 plotterhez.Előnyök:    Könnyen mozgathatóvá valik a nyomtatóAz elkészült nyomatok gyűrődésmentesen a kosárba hullanakA kosár összecsukhatóÁllítható..

72.050 Ft+Áfa

Tételek 1 től 8-ig / összesen 8 (1 oldal)

Weboldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.