Szerviz

A Magnetic Kft. Canon akkreditált szélesformátumú partnerként biztosítja a kiemelkedően magas színvonalú plotter szervizszolgáltatásait. A szerviztechnikus munkatársaink a gyártómű (Canon Inc.) által biztosított tanfolyamokon szerezik meg az alapokat, illetve több mint egy évtizede gyűjtik össze azt a hatalmas mennyiségű tapasztalatot, mely kiemel bennünket a magyarországi szervizek közül.
Minden támogatást, jogosultságot és tudást megkaptunk a gyártótól, ami ahhoz szükséges, hogy az Ön készüléke a lehető legjobb kezekbe kerüljön. Mindennemű javítást hivatalos szakszervízként végzünk, így mind garanciaidőben, mind azon túl is számíthat felkészült csapatunkra.
Amennyiben olyan kérdése merül fel, melyre weboldalunkon nem talál választ, az iPF Corner csapata minden kérdésére készségesen válaszol az alábbi elérhetőségeken:


Kraksner Mátyás             +36 30 915 7466
                          
         kraksner (kukac) magnetic.hu


Vitális Norbert         
        + 36 30 5255 332
                                
    vitalis (kukac) magnetic.hu


Kovács Róbert          
        +36 30 967 6334
                              
     kovacs (kukac) magnetic.hu

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Canon Hungária által biztosított jótállás mind a berendezések, mind a nyomtatófejek tekintetében akkreditált szakszerviz általi beüzemelést/üzemeltetést ír elő. Erről bővebb információt a fejgarancia.hu oldalon, valamit a termékek mellé csomagolt jótállási jegyen találhat. 


Weboldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.