Canon imagePROGRAF iPF9400 (Használt) szélesformátumú nyomtató

1.180.000 Ft+Áfa
  • Gyártó: Canon
  • Cikkszám: 79846541
  • Készletinfó: Megszűnt - nem rendelhető

Jelenleg nem elérhető. A nyomtatófejeket üzembe helyezés előtt rakjuk bele, így 1 év garanciát tudunk vállalni az eszközre.

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot bérleti konstrukcióra.


Az üzembe helyezés és felhasználói oktatás díját egyedileg személyre szabottan szállítási cím alapján számoljuk.Az eszköz garanciaérvényesítéséhez szükséges, a hivatalos szakszerviz általi üzembe helyezés.A Magnetic Kft. hivatalos Canon GOLD partnerként ennek a követelménynek teljes mértékben eleget tesz.

A LUCIA EX 12 színű pigmenttintás rendszerünk használatával az iPF9400 egészen 60” méretig kivételes nyomtatási minőséget és verhetetlen gyártási sokoldalúságot ad.


  
MUTATÓS NYOMATOK ÉS PRÓBANYOMATOK

Pontosan alkalmazkodva a szigorú gyártási és próbanyomtatási igényekhez, valamint speciális fényképészeti alkalmazásokhoz az iPF9400 a Canon legújabb és leginnovatívabb LUCIA EX 12 színű pigmenttintarendszerét tartalmazza. Ez a LUCIA EX pigmenttintarendszer a széles színskála, sima átmenetek, kisebb bronzhatás és a karcolódásnak jobban ellenálló nyomatok előállítására, javított képfeldolgozó technológiával társul.

Egyúttal jobb a rendszer feketeszín-visszaadása és a sötét területeken az átmenetek kifejezése, ami megadja a fotonyomtatási feladatok által megkövetelt kivételes nyomatminőséget.

A fokozott szöveg- és vonalpontosság, valamint egy oldal színeinek kitűnő homogenitása lehetővé teszi, hogy a nyomtató egyúttal kiemelkedő precizitású próbanyomat-készítő eszköz legyen.

FOKOZOTT TERMELÉKENYSÉG

Az iPF9400 határidőt betartó eredményeket szolgáltat. A tintapatronok üzem közben cserélhetők és a maximálisan 700 ml-es térfogat folyamatos, zavarmentes munkát tesz lehetővé. A nyomtatóba egy 80 GB kapacitású merevlemez is be van építve, ami lehetővé teszi még a nagyon összetett munkafolyamatok hatékony feldolgozását is.

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ

Az iPF9400 készülék teljes mértékben kompatibilis az ICC profil alapú színkezelő rendszerekkel (CMS). Egyúttal olyan kialakítású, hogy a gyártás, fénykép- és próbanyomat nyomtatás támogatására maradéktalanul együttműködik sok külső RIP-értékesítővel. A maximális sokoldalúság érdekében a készülék számos hordozótípust támogat.


Weboldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.