Canon imagePROGRAF iPF8400SE (Használt, ELÉRHETŐ) nagyformátumú plotter

588.000 Ft+Áfa
  • Gyártó: Canon
  • Cikkszám: 8400selek0
  • Készletinfó: Rendelésre

Az aktuális készletünkről kérem érdeklődjön.
A nyomtatófejeket üzembe helyezés előtt rakjuk bele, így 1 év garanciát tudunk vállalni az eszközre.
Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot bérleti konstrukcióra.


Az üzembe helyezés és felhasználói oktatás díját egyedileg személyre szabottan szállítási cím alapján számoljuk. Az eszköz garanciaérvényesítéséhez szükséges, a hivatalos szakszerviz általi üzembe helyezés.A Magnetic Kft. hivatalos Canon GOLD partnerként ennek a követelménynek teljes mértékben eleget tesz.

Főbb felhasználási területek:
-reklámgrafikai plakátnyomtatás
-fotónyomtatás
-vászonkép nyomtatás

A LUCIA EX 6 színű pigmenttintás rendszerünk használatával az iPF8400SE egészen 44” méretig kivételes nyomtatási minőséget és verhetetlen gyártási sokoldalúságot ad.


 
MUTATÓS NYOMATOK ÉS PRÓBANYOMATOK

Egyúttal jobb a rendszer feketeszín-visszaadása és a sötét területeken az átmenetek kifejezése, ami megadja a fotonyomtatási feladatok által megkövetelt kivételes nyomatminőséget.

A fokozott szöveg- és vonalpontosság, valamint egy oldal színeinek kitűnő homogenitása lehetővé teszi, hogy a nyomtató egyúttal kiemelkedő precizitású próbanyomat-készítő eszköz legyen.

FOKOZOTT TERMELÉKENYSÉG

Az iPF8400SE határidőt betartó eredményeket szolgáltat. A tintapatronok üzem közben cserélhetők és a maximálisan 700 ml-es térfogat folyamatos, zavarmentes munkát tesz lehetővé.

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ

Az iPF8400SE készülék teljes mértékben kompatibilis az ICC profil alapú színkezelő rendszerekkel (CMS). Egyúttal olyan kialakítású, hogy a gyártás, fénykép- és próbanyomat nyomtatás támogatására maradéktalanul együttműködik sok külső RIP-értékesítővel. A maximális sokoldalúság érdekében a készülék számos hordozótípust támogat.


Weboldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.